De ene advocaat is de ander niet

Mijn ervaring met een advocaat die ook mens is, en via de wet voor je pleit dat er ook recht gesproken wordt.

http://www.baltusbremenadvocaten.nl/  De advocaat / rechter voor de toekomst na de transitie via een volkstribunaal. 

https://volkstribunaal.net/ 

De groep met juristen wordt met de dag groter die erkennen dat het huidige onrechtsysteem herzien zal moeten worden.

Na een lange slepende zaak heeft Baltus & Bremen advocaten de zaak in een stafzaak tegen mijn gewonnen.

Zijn inzet heeft de doorslag gegeven, zelf ben ik niet naar de zitting in het hoge beroep gegaan, want dan zou ik 100 jaar eenzame opsluiting hebben gekregen omdat ik het waag de waarheid te zeggen.

Juist het persoonlijk contact met Joey Baltus, heeft me ook geholpen door een moeilijke tijd te komen.

Hij zag me niet als nummer, of crimineel, wat ik ook niet ben, maar als een slachtoffer van een verrot en ziek systeem.

Mensen zo als Joey, hebben een roeping, en dat is eerlijke rechtspraak.

Mensen zoals hij zijn onze toekomstige rechters voor een volkstribunaal op basis van gewoonterecht

Steed meer juristen en advocaten erkennen dat ik het huidige rechtssysteem geen rechtgesproken wordt, en op basis van willekeur mensen opzettelijk beschadigd worden.

Eerlijke rechtspraak zal een samenleving beschermen, maar als de overheid zelf de misdadiger is, ga je nooit je recht halen.

Een Pedofiel wordt vrijgelaten, zonder straf, het misbruikte kind wordt helemaal niet benoemd, terwijl het kind slachtoffer voor de rest van zijn leven is van een smerige Pedo.

Ik durf met trots Joey Baltus van Bermen en Baltus advocate voor te dragen als een eerlijk mens met een hart voor zijn cliënt. ik ben recht door zee, als iemand niet goed is zal ik de eerste zijn die de eerste steen zal gooien.

Hartelijke groet Rinus.

1 opmerking

Wat fantastisch dat jij zo geholpen bent met mensen die een geweten en open hart hebben. Dat is de yin energie die wij zo nodig hebben hier snakt de wereld naar.
Geweldig dat Micha vrij is en nu een goede advocaat heeft , een opluchting voor veel mensen denk ik, wat was die man blij !!!!! Hij verdient het zo. Ik ga binnenkort met een paar mensen mee om ook over de toekomst te praten , daarbij is wat ik hoor van Q’anon via Peter de G onmisbaar ,dat geeft veel moed en opluchting omdat veel ondernemers boos en wanhopig zijn. Mooi ook om jou te horen en andere Patriots die zeer goed op de hoogte zijn . Je kunt geen oorlog met oorlog winnen is mijn overtuiging. De voorzitter heeft mij gevraagd een welkoms´gesprek te houden. Wanneer jij hier iets aan toe wilt voegen zou ik jou zeer erkentelijk zijn en je vermelden. Graag jouw antwoord
Hartegroet Hannie Reijnders

Hannie december 11, 2020

Laat een reactie achter